Jaap Landman, Keurslager

Botermals rundvlees

Botermals rundvlees is één van de pijlers van de Keurslagers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt. Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees. Wij verwerken uitsluitend Elita koeien. Dit is een Piemontees, een Italiaans ras. Onze koeien groeien op op Hollandse bodem. Samen met de kudde speelt Elita buiten van april tot oktober. De krachtige voeding van Elita komt van eigen land. Ook zorgt de boer voor de nodige vitaminen en mineralen voor net dat beetje extra.

100% Nederlands, 100% plantaardige voeding, 100% anti-bioticavrij!

Elita Rundvlees

Elita komt via de natuurlijke weg ter wereld, waardoor geen keizersnede nodig is. Dit komt het leven van Elita zeker ten goede.
Ook krijgt Elita geen groeibevorderaars toegediend en is het vlees antibiotica vrij.

Krachtige voeding
De voeding van Elita komt van het land van de boer. Ook zorgt hij voor de nodige mineralen en vitaminen voor net dat beetje extra. Elita graast van april tot oktober in de weide. Hier heeft Elita alle ruimte om de stal in en uit te lopen.

Vetarm en laag cholesterolgehalte
Het vlees van Elita is vetarm en het cholesterolgehalte is zeer laag. Een te hoog cholesterolgehalte verhoogt het risico op hart- en vaatziekte.

Weide en stal zichtbaar
De weide en stal van Elita, in het Overijsselse Vechtdal, zijn zichtbaar voor iedereen. Tijdens de open dagen, vertelt de boer meer over Elita en de kudde. Op de Facebookpagina van 'dat zegt genoeg' lees je alles over onze concepten.

Kenmerken van Elita

  • Hollandse koe
  • Ruime stallen
  • Buiten leven in kudde
  • Kleinschalige opgroei
  • Natuurlijk afkalven
  • Minimaal vijf maanden bij moeder
  • Antibiotica vrij vlees
  • Cholesterol- en vetarm
  • Transport minder dan 60 min.
  • Fijne structuur, zacht van smaak

Jaap Landman, Keurslager

Koningshoek 92331
3144 BA Maassluis
0105921224

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten